Beregn pris
privat

Beregn pris
erhverv

Uforpligtende
forespørgsel

Beregn pris
privat

Uforpligtende
forespørgsel

© 2024 Byggesagsbehandling

Designet af Aveo web&marketing

Byggesagsbehandler

Der er ofte mange, som undervurderer, hvor stor betydning byggerådgivning har. Det kræver meget tid og ikke mindst et stort overskud af få samlet og indsendt de rette materialer til kommunen i forbindelse med f.eks. byggetilladelse og færdigmelding. I den forbindelse er det også vigtigt at have kendskabet til de mange regler og krav, som bygningsreglementet stiller. Det vil derfor oftest være nødvendigt og ikke mindst en god idé at kontakte en byggerådgiver, som kan hjælpe med din byggesagsbehandling – det gælder uanset om du skal bygge nyt eller renovere.

 

Hos Bornholmsk Byggesagsbehandling hjælper vi dig sikkert igennem dit byggeprojekt. Vi sørger for myndighedshåndtering ved ansøgning af byggetilladelse, ibrugtagningstilladelse og færdigmelding ved kommunen. Som din byggesagsbehandler står vi klar til at besvare byggetekniske spørgsmål – fra stort til småt.

Byggesagsbehandling – kom let og hurtigt igennem systemet

Som privat bygherre er du pålagt at kende og overholde de komplicerede regler i bygningsreglementet og den gældende lovgivning, som vedrører dit byggeprojektet. Det vil sige, at du har ansvaret for at have styr på alle de byggetekniske ting. Du kan altid få en byggetilladelse, men når du skal have din ibrugtagningstilladelse, fanger bordet. Dette kan hurtigt blive en lang og hård proces, hvis ikke man får den nødvendige hjælp fra en professionel byggesagsbehandler.

 

Bornholmsk Byggesagsbehandlings mission er at afhjælpe frustrationer og hjælpe med alt det nødvendige, så processen ikke går i stå på grund af forkerte eller manglende oplysninger.

Spar penge med hjælp fra din byggesagsbehandler

Når du vælger at få en professionel byggesagsbehandler ind over dit projekt, er der mange penge at spare. Med vores byggesagsbehandling vil du få hjælp til at effektivisere alle processer i dit byggeprojekt. Vi sørger for, at det hele bliver lavet korrekt og efter reglerne, så der ikke dukker dyre overraskelser op undervejs.

Hvornår er byggesagsbehandling nødvendigt?

Overordnet kræves der byggesagsbehandling i følgende tilfælde:

  • Væsentlige ændringer ift. byggeloven – det vil sige byggearbejde og/eller ændringer, som medfører krav om fornyet dokumentation.
  • Etablering eller fjernelse af bebyggelse.

 

Etablering eller fjernelse af bebyggelse er ikke til at tage fejl af, men om en ændring er væsentlig ift. byggeloven eller ej, kan være en lidt mere kompliceret sag og kræver ofte yderligere undersøgelse. Det kan derfor være nødvendigt med professionel byggesagsbehandling. En byggesagsbehandler kan hjælpe med at undersøge, om byggeprojektet kræver godkendelse af kommunen.

Vi hjælper dig med at få styr på dine byggetilladelser

Skal du bygge nyt eller renovere og har i den forbindelse brug for hjælp fra en byggesagsbehandler? Så er du velkommen til at kontakte os på vores Tlf.: +45 61 72 10 56 eller mail bornholmsk@byggesagsbehandling-aps.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Send forespørgsel